Slagerij David Leuveld

Geschenk naar wens.nl

De naam zegt het al, met een geschenknaarwens.nl cheque kunt u uw klanten of relaties zelf laten kiezen uit verschillende geschenken.

Wij geven u de keuze uit een bestaand assortiment geschenken of het samenstellen van een eigen selectie geschenken.

Wij werken met een puntensysteem waarbij uw klant of relatie kan kiezen uit één of meerder cadeaus totdat het maximale puntensaldo bereikt is. Hiervoor kunt u zelf het budget bepalen. Houdt de persoon in kwestie nog een aantal punten over dan kan deze ervoor kiezen deze aan een door u geselecteerd goed doel te schenken.

Hoe werkt het?

Stap 1

Keuze uit het assortiment
Binnen het assortiment, bestaande uit merken zoals, Rituals, Janzen, Gardena, AEG, Brennenstuhl en nog vele andere merken is er voor ieder wat wils. Het assortiment is naar wens samen te stellen. Ook is het mogelijk tradi􀆟 onele kerstpakketien aan het assortiment toe te voegen.

U kunt er voor kiezen om uw klant te laten kiezen uit één cadeau of meerdere cadeau’s totdat het puntensaldo bereikt is.

Stap 2

Type cheque
Uw klant of relatie ontvangt een cheque, met een unieke code, waarmee diegene kan inloggen op geschenknaarwens.nl. De cheque kan ook gepersonaliseerd worden met een logo of een leuke tekst.

Stap 3

Website
Met de unieke code op de cheque kan er worden ingelogd op de gepersonaliseerde website. Hier kan een mooi bedankwoord of welkomtekst worden weergegeven. Ook worden de kleuren en achtergrond aangepast aan uw bedrijfskleur.

Stap 4

Kies uw type bezorging
Er zijn twee mogelijkheden om de pakketten te ontvangen. De pakketten worden huis aan huis geleverd, hiervoor wordt €6,95 per pakket gerekend.

Of
De pakketten worden afgeleverd bij uw bedrijf. Wij leveren Franco aan huis bij orders boven de €500,- netto goederenwaarde, bij levering op één adres in Nederland uitgezonderd de eilanden.

Tip!
Hoe leuk is het om het kerstpakket uit te delen onder het genot van een kerstborrel!